zondag 10 juni 2012

SORRY!


Bron: Weheartit.com
Sorry, sorry, sorry dat we zo lang niks van ons hebben laten horen.

Er zijn hier redenen voor en misschien vinden jullie het allemaal maar onzin excuses, maar eigenlijk hadden we gewoon geen tijd. We waren druk. Vooral met school want tja, de proefwerkweek komt eraan en al die leraren geven dan lekker veel  huiswerk en lastige toetsen op. Erg leuk. We hadden dus gewoon geen tijd om op ons blog te schrijven...
Ook hadden we gewoon geen inspiratie, het is best lastig om elke dag een nieuw artikel te schrijven. Wij zijn net begonnen en het is echt heel erg moeilijk om dan gewoon elke dag iets nieuws te schrijven en te versinnen. Het is namelijk niet leuk als het de hele tijd over hetzelfde onderwerp gaat, we waren onze inspiratie gewoon een beetje kwijt. Een beetje heel erg.

Over ongeveer 2 weken begint bij ons de proefwerkweek, dus wij moeten ons gewoon even 2 weken volledig storten op school (wat waarschijnlijk niet gaat lukken..). En zoals we eerst elke dag één artikel plaatsten, wordt dat in deze periode even wat minder.
Als wij ons laatste proefwerk hebben gehad en onze vakantie is begonnen, gaan we wel gewoon weer één artikel of zelfs meer op een dag plaatsen, ook willen wij misschien filmpjes gaan maken, maar dat weten we nog niet zo heel zeker.

We hopen dat als je dit leest, snapt waarom we lange tijd niks hebben geschreven. Waarschijnlijk snappen jullie wel dat het voor de vakantie erg druk is qua school enso. We wensen jullie in ieder geval heel veel succes in deze laatste weken en de proefwerkweek.
Nogmaals sorry, binnenkort komt er weer een nieuw artikel online! Hiep hoi.

Liefs, Hanna, Amber en Eline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten